farrah
(@n.frrah)

103 posts

357,784 followers

1,002 followings

Dont take in what others say πŸŒˆπŸ’ - Papa and mama πŸ–€ DM FOR PAID/GIFT REVIEW

Photos and Videos posted by n.frrah

Jom pakai @cowhite.kl kalau korang nak kulit putih & flawless 😍 Owner igshop ni @iskandarzoux tau. I mmg recommend product Co White ni ! Follow @cowhite.kl πŸ‘πŸΌ

Stress tak ? time Raya kena tegur masalah kulit? Rose pun stress bila Makcikk bawang mula tegur. Tapi mujur dia tegur kulit rose Flawless "mujur ada @feeltabeauty_wawadewa" buat kulit rose lebih flawless glowing sepanjang hari. Jom follow @feeltabeauty_wawadewa @feeltabeauty_wawadewa @feeltabeauty_wawadewa

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘 . Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎 . Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum - Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2) - Parut Jerawat dimuka - Parut pembedahan - Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2) - Parut baru & lama JOM DAPATKAN HARGA PROMO RAYA BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli ========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm @almira_biz @almira_biz @almira_biz Or http://wasap.my/+60139971376 http://wasap.my/+60139971376 #nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut

Hi korang!! Siapa nak tudung raya yang cepat and tak payah gosok macam Farah pakai ni, korang boleh beli dekat @lollipoppstore Cepat grab yours!! Tudung PALING SELAMAT untuk di pakai pada bila-bila masa!! Beli dekat @lollipoppstore je tawww πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Before pergi beraya haruslah pakai nivea extra whitening spray so my underarms will stay fresh πŸ’πŸ’ Shop now at selected stores to get up to 50% extra on a pack!!! #gayarayanivea #mynivea #favfulsquad

Yow. { spam yellow emoji🌻}

farrah khairina
(@n.frrah)

1 Day 21 Hours Ago

Siapa nak iPhone free boleh follow @zoux_gadget ! 😍 Sebab sekarang dia tgh buat giveaway iPhone. Follow cepat, mana tahu rezeki korang menang iPhone free πŸŽ‰ Owner dia @iskandarzoux tau. Btw @zoux_gadget ada harga lelong, beli cepat sebelum habis stock ❀

farrah khairina
(@n.frrah)

1 Day 21 Hours Ago

VIRAL !!! BAJU MURAH GILEE!!! Sekarang ni semua nak cari baju murah tapi berkualiti mesti cari kat @den.store .Sekarang diorg tgh buat contest TAG & WIN FREE T- SHIRT. Cepat tag ramai2 kwan2 korg. Dah la murah cantik pula tu. Cepat dapatkan kat den.store baju yg murah, cantik & berkualiti.

farrah khairina
(@n.frrah)

1 Day 21 Hours Ago

TUDUNG EXCLUSIVE ( tudung dengar kata ) hihi 😍😍🌸 meh sini Farrah nk bagitahu igshop jual Tudung yang paling THE BESTTT DARI LADANG TAWW πŸ™†β€β™€. . ❀️ Bawal premium chiffon ❀️ Bawal chiffon Plain ❀️ Bawal chiffon PrintLimited ❀️ Shawl 15 saat ❀️ Bawal Divarossa. . Banyak sangat kelebihan tudung ni adaa em malas nak cakap banyak so tunggu apa lagi? Cepat follow this igshop ni utk dapatkan harga kasih sayang sempena Hari raya Aidilfitri 😘😘 . P/s : kalau nk dpt harga lagi kebabom, wasap 0179349524 pastu buat # farahdiskaun . FOLLOW THIS IGSHOP πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @thefiyuf.co @thefiyuf.co @thefiyuf.co @thefiyuf.co @thefiyuf.co @thefiyuf.co

farrah khairina
(@n.frrah)

1 Day 23 Hours Ago

Cincin lawa from @eprettystore 😍 check out their store to join their special offer ⚑

farrah khairina
(@n.frrah)

2 Days 20 Hours Ago

❀️. { spam red emoji πŸ’ }

farrah khairina
(@n.frrah)

3 Days 22 Hours Ago

πŸ’•