Mursyid Mulyadi 🐢
(@muceedz)

289 posts

498,889 followers

227 followings

Everyone crashes. Some people scared to get back on. Some people can't wait to ride again! DANGEROUS BUT IT SO FUN #flyorstayhome🇲🇾

Photos and Videos posted by muceedz

Nak cari jaket utk ride? Pegi usa @awemasupply , the best in town 🤙

Aku memang tak boleh relax lah dengan igshop @myoriko.phone ada je buat sale tu lah terbeli dekat @myoriko.phone freegift lanje habis doe yang penting 100% ori & berkualiti plus trusted seller amacam on❌on kalau on follow & grab sebiji dekat diOrang

‼️GSHOCK FLORA DAN SUPREME HANYA RM100/2PC‼️ . aku rekemen korang pasal ig ni @n2shoppers_2 @n2shoppers_2 semua gshock yg sis ni jual semua yg rare dan yg penting dier jual murah sgt2 wei😍😍😍 mmg rugi kalau korang tak follow ok♥️ . . FEEDBACK MENGANCAM DI SINI 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @jamgshock_rm50 @jamgshock_rm50 . ☝☝☝☝☝ 0⃣1⃣9⃣2⃣3⃣8⃣4⃣0⃣3⃣6⃣

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

1 Day 1 Hour Ago

F.E.A.R Has two meaning- Forget Everything And Run OR Face Everything And Rise The choice is yours. full video on my youtube channel, link in my bio. Thanks for 600k followers.

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

19 Days 3 Hours Ago

Aktiviti baru dari kami @armizalsyahmi @kerascongkeng @aaimanazimm @ariffikhwan @mohd_razeef @akmal9796 @makaelashraf Suggest bukit yang terbaik, Ada rezeki lebih nnti kami dtg ❤️

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

21 Days 13 Hours Ago

Mana lagi bukit yang cun2..?

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-20 05:08:20

RIDE IN STYLE . Korang ingin memiliki helmet berjenama Arai ini jangan lupa menyertai pertandingan “chinggey beli dan menang” dengan membeli barangan berupa ejuice dari chinggey dan juga pakaian dari chinggey blnr.kix . Ketahui cara lanjut cara untuk menyertai dengan lawati laman facebook Unicorn Asia Worldwide . Follow @unicornworldwide @unicornworldwide @chinggey_blnr.kix @chinggey_blnr.kix . Chinggey.. All the way

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-13 05:19:32

Rmpt No Glory. @fosh.co @armizalsyahmi @aaimanazimm @bergg__ @busut_tomey @kerascongkeng @meng_korok46 @nafie_46 @macha_celoppp @zmoto_official @_stayfly.co @shahmishah @syafiq_silver

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-10 06:30:24

Smile more, Smile every time you can.

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-07 05:26:34

Jobs fill your pocket, Adventure fills your souls. . 👕 @fosh.co

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-05 18:23:56

#jilatskitttttt

Mursyid Mulyadi
(@muceedz)

2018-07-03 06:54:12

full stabilization in 180/kmh speed,